بیماری پرخوری عصبی ( Bulimia nervosa ) یک نوع اختلال در افراد می باشد که با دوره های مصرف غذای زیاد مشخص می شود .خیلی از افراد در زمان تنهایی ، احساس خستگی و یا تنش در خود به سمت خوردن غذا می روند .اما اگر مبتلا به بیماری پرخوری عصبی ( Bulimia nervosa ) باشید ، پرخوری در شما شبیه اجبار است .افراد مبتلا به آن بیماری ترس از کم کردن وزن دارن و دائم در حال جبران وزن از دست رفته خود می باشند .بعضی دیگر از افراد مبتلا به این بیماری از اضافه وزن رنج می برند . اختلال بیماری پرخوری در افراد یک اختلال جدی روانی است که به شدت نیاز به درمان دارد .

 

بیماری پرخوری عصبی

بیماری پرخوری عصبی ( Bulimia nervosa ) اختلال جدی در خوردن بیش از حد غذا بوده که در آن افراد مبتلا به این بیماری پس از خوردن غذای زیاد تلاش شدیدی برای جلوگیری از اضافه شدن وزن خود می کنند و اغلب با استفراغ یا ورزش های سنگین و رژیم های سخت و تکراری اسیب جدی به دستگاه گوارش خود وارد خواهند کرد .این عدم تعادل بین خوردن و رژیم های سخت باعث می شود آسیب جدی به اندام های اصلی بدن چون قلب وارد شود و در موارد حاد می تواند برای فرد مبتلا به بیماری پرخوری عصبی مرگبار باشد . درمان به موقع این بیماری می تواند فرد مبتلا را دوباره بازیابی کند و با کنترل احساسات خود و حمایت خانواده می تواند سریعا درمان شود .

بیماری پرخوری عصبی

رفتار و نشانه های بیماری پرخوری عصبی 

مهم ترین نشانه این بیماری می توان به مشکلات چاقی و اضافه وزن ، ترس از دست دادن وزن اشاره کرد . از جمله نشانه ها و علائم خوردن غذا در افراد مبتلا به این بیماری شامل :

 

کنترل نداشتن هنگام غذا خوردن و قادر به توقف خوردن تا زمان ناراحتی و درد نیستند.

به صورت محرمانه غذا خوردن به طوریکه پس از خوابیدن اعضای خانواده به آشپزخانه رفته ، شروع به خوردن مجدد غذا می کنند .

چرخش بین پرخوری و غذانخوردن و تعادلی بین خوردن مواد غذایی طبیعی ندارند .

عوامل مخرب برای ابتلا به بیماری پرخوری عصبی

از مهم ترین عوامل ایجاد این بیماری پرخوری عصبی ( Bulimia nervosa ) در افراد اعتماد به نفس پایین ، نگرانی و اضطراب های مربوط به وزن و تصور افراد از بدن خود نقش مهمی را در ایجاد این بیماری ها ایفا می کند .بسیاری از افراد از خوردن بیش از حد برای از بین بردن ناراحتی ، افسردگی ، استرس و اضطراب استفاده می کنند .

 

عزت نفس پایین که به خاطر افسردگی ، کمال گرایی و ایجاد بحران در محیط خانه  به وجود می آید .تصور ضعف بدن زمانیکه فرد در حال گرفتن رژیم سخت غذایی می باشد .تغییرات استرس زایی که در زندگی افراد مانند رفتن به مدرسه یا دانشگاه ، شروع کار جدید یا عبور از دوران بلوغ همگی عواملی خطرناک برای ابتلا به بیماری پرخوری عصبی هستند .

 

اثرات بیماری پرخوری عصبی

زمانی که با بیماری پرخوری عصبی زندگی می کنید ، در حقیقت بدن خود را در معرض خطر قرار داده و با ایجاد استرس های شدید با خوردن و خالی کردن معده خود خطرات زیادی را در بدن ایجاد خواهید کرد .استرس های به وجود آمده ریتم طبیعی قلب شما را از بین می برد. بی حالی ، ضربان قلب نامناسب و نامنظم ، کم آبی در اثر خالی کردن دائم معده در نهایت مرگ همگی از اثرات بیماری پرخوری عصبی می باشد . تکرر استفراغ باعث می شود مینای دندان شما کاهش یابد و دندان های زرد و حساسیت دهان می شود .این مشکلات در ن در باروری تاثیرگزار می باشد.

 

طبق آمار به دست آمده ن بیش تر از مردان به اختلال های روانی چون بیماری پرخوری عصبی ، بی اشتهایی عصبی مبتلا می شوند .این بیماری از لحاظ شدت بدون در نظر گرفتن سن ، جنس ، وضعیت اقتصادی و روش های زندگی تاثیرمیگذارد . درمان برای این بیماری ها برای تمامی افراد امری مهم می باشد .

 

یکی از راه های درمان بیماری پرخوری عصبی ، م با روانشناسان متخصص به منظور مشاوره تلفنی و  مشاوره خانواده در این زمینه می باشد که با توجه به شدت بیماری راه های مناسبی برای کنترل این بیماری روانی به افراد پیشنهاد می دهند . جهت کسب اطلاعات بیش تر در این زمینه و مشاوره رایگان با متخصصین ما می توانید به وبسایت کانون مشاوران ایران مراجعه نمایید .

منبع: تالار وانشناسی و مشاوره آنلاین ازدواج خانواده تحصیلی همیاری ایران - علائم و نشانه های بیماری پرخوری عصبی


خانواده سبز فردا بیماری ,پرخوری ,عصبی ,افراد ,خوردن ,مبتلا ,بیماری پرخوری ,پرخوری عصبی ,افراد مبتلا ,bulimia nervosa ,عصبی bulimia ,عصبی bulimia nervosa ,اثرات بیماری پرخوری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ناودون در فراسوی شب خریدار ضایعات کاغذ باطله و کتاب و روزنامه goharbastanesf آشپزی تخفیف برای تو rineMille فروش لوازم آرایشی و مراقبت پوستی مری کی